Holosync er et meditasjonsprogram basert på lyd. Teknologien kalles for hjernesynkronisering eller "bineural beats".

Det er lydkomposisjoner spesielt designet for å trene hjernebølgene dine. Lydprogrammene leveres på CD eller MP3 filer.

Dette er en teknologi som hjelper deg å akselerere den meditative prosessen dramatisk, slik at du får en superdyp meditasjon praktisk talt umiddelbart. Dette er intet mindre enn "intravenøs meditasjon".

Du lytter til lydsporene med gode øretelefoner med stort frekvensspekter.

Lyden stimulerer hjernebølgene dine på en slik måte at du blir ført til dypere lag av bevisstheten din. Dette gir deg en dyp og avslappende hvile som kroppen er avhengig av for å yte sitt beste.

Lyden er dessuten konstruert slik at det er en bitte liten frekvensdifferanse på lyden som kommer inn i hvert øre. Dette er så subtilt at det er nødvendig med øretelefoner for at det skal oppfattes. Denne lille differansen stresser hjernebølgene dine på samme måten som musklene dine stresses når du trener. For å kompensere for dette begynner hjernen din å produsere nye nervebaner med den følge at hjernen din begynner å produsere mer av de gode hjernekjemikaliene. 

Etter en stund, når hjernen har klart å tilpasse seg den kunstige stimulansen, har den synkronisert seg og din bevissthet og evne til å takle stadig mer av virkeligheten rundt deg er økt.


0 Kommentarer