Bedre blodsukker starter her.

Diasensa gir deg matoppskriftene, treningsøvelsene og stressmestringsteknikkene.
Slik at du tar kontroll over din diabetes

ALT PÅ ETT STED

Oppskrifter


300+ lavkarbo / ketogene oppskrifter

Lurer du på hva du skal spise? På Diasensa finner du over 300+ lavkarbo / ketogene oppskrifter, og vi legger kontinuerlig til nye.

Organisert i kostholdsplaner

Travle hverdager? La Diasensa ta seg av planleggingen.
Med våre kostholdsplaner trenger du ikke tenke på hva du skal spise - hele uken!

Macbook Mockup
Macbook Mockup
Med deg i lomma

Ta med deg Diasensa i lomma med vår Diasensa Bot. Med boten har du Diasensa i Facebook Messenger og du har enkelt tilgang til blant annet matoppskrifter og kostholdsplaner.

Kom i gang med enkle guider

Usikker på hvordan du skal komme igang med livsstilsendringen eller redd for å gjøre feil? Det er ingen grunn til bekymring med våre enkle guider som tar deg gjennom de mest vanlige tingene du møter på.

ipad Mockup
Macbook Mockup
Vi fokuserer på helheten

Diabetes handler ikke bare om hva man spiser, og med Diasensa ser vi på helheten. Her finner du enkle treningsøvelser og effektive stressmestringsøvelser i tillegg andre tips som gir bedre kontroll på blodsukkeret og enklere hverdager.

VIKTIG DU LESER

Diabetes er en alvorlig sykdom, og et stabilt og normalt blodsukkeret er en oppgave du med diabetes må leve med og ta alvorlig.

Følgende av for høyt blodsukker eller for lavt blodsukker er skadelig på helsen, og kan i verste fall være dødelig.

Den informasjonen du finner på denne nettsiden vil kunne endre ditt blodsukker, og det er derfor ekstremt viktig at du følger opp med endringen hyppige blodsukkermålinger og i samråd med lege.

Diasensa fraskriver seg ethvert ansvar og en livsstilsendring er noe du gjør på eget ansvar.

Enkel prising

Ingen overraskelser. Betal en gang i året.

BEGRENSET TILBUD

Veiledende 1290,- i året
kr 790
i året
  • 300+ lavkarbo / ketogene oppskrifter
  • Kostholdsplaner
  • Mat og drikkevareoversikt
  • Treningstips
  • Stressmestringsøvelser
  • Kom igang guider
  • Hele tiden under oppdatering
  • + andre tips for å leve bedre med diabetes

VANLIGE SPØRSMÅL

Hvem er Diasensa for?

Diasensa er for deg med diabetes (type 1 / LADA og type 2) og som ønsker å bruke livsstil å få bedre kontroll på blodsukkeret.

Hva legger du i livsstil

I hovedsak betyr det hva du spiser, hvordan du trener og hvordan du håndterer stress. Endrer du på noe i disse tre områdene er sannsynligheten stor at det vil påvirke blodsukkeret, og på Diasensa finner du de smarte og enkle tipsene du kan ta i bruk for å forbedre blodsukkeret og din diabetes.

Er det trygt å endre livsstil med diabetes?

En endring i livsstil vil mest sannsynlig skape endringer i blodsukkeret. Det er er derfor viktig å følge opp med hyppige målinger hver dag. Det anbefales også at du følger opp livsstilsendringen med en lege, og om du trenger anbefalinger her er det bare å ta kontakt.

Hva bør jeg tenke på når jeg endrer livsstilen?

Vær forbredt på at ting tar tid. Det er viktig å følge opp med hyppige målinger for å se sammenhengen mellom kostholdet, trening og stress og blodsukkeret. Ved å være bevisst de valg du tar vil du etterhvert sørge for å gi kroppen din det du vet gir den mest glede og langvarig helse.

Hvorfor er det kun mulig å betale ett år av gangen?

Erfaringsmessig krever en livsstilsendring en forpliktelse. Ved å gjøre betalingen årlig skapes en lengre forpliktelse som gir en større sannsynlighet for at du vil lykkes.

Hva gjør jeg om jeg lurer på noe annet?

Da er det bare å ta kontakt her. Ser frem til å høre fra deg!

KLAR FOR BEDRE BLODSUKKER?