Pharmaceuticals Home » Measurement devices » Abbott Freestyle Libre
 
Hvorfor velge FreeStyle Libre Flash glukosemålingssystem?
 
Praktisk
En liten sensor måler glukoseverdiene automatisk og lagrer dem kontinuerlig dag og natt.


Diskré
Du overfører glukoseverdiene til avleseren med en rask 1-sekunds skanning, som også fungerer gjennom klær2.


Enkel
Svømming, dusjing eller trening – FreeStyle Libre-systemet er utviklet for å være vannbestandig og kan bæres under bading, dusjing, svømming og trening3.


Brukervennlig
Med hver avlesning får du en aktuell glukoseverdi, glukosedata for de siste 8 timene og en pil som viser i hvilken retning glukoseverdien din er på vei.


Bruker
Godkjent for voksne og barn i alderen 4+

1: I perioder der glukosenivåene endrer seg raskt, er det ikke sikkert at glukosenivåene i den interstitielle væsken gir en nøyaktig gjenspeiling av glukosenivåene. I slike tilfeller og i tilfeller der systemet rapporterer hypoglykemi eller overhengende hypoglykemi, eller der symptomene ikke stemmer overrens med avlesningene, er en fingerstikktest med glukosemåler påkrevd.
2: Avleseren kan innhente data fra sensoren når den plasseres mellom 1 og 4 cm fra sensoren.
3: Sensoren er vannbestandig ned til 1 meters dyp i opptil 30 minutter.
4: FreeStyle Libre Flash glukosemålingssystem er beregnet på måling av glukosenivåene i den interstitielle væsken hos personer (alder 4 år og eldre) med diabetes mellitus. Bruken for barn (alder 4 - 17) er begrenset til dem som overvåkes av en omsorgsperson som er minst 18 år. En omsorgsperson som er minst 18 år gammel er ansvarlig for å overvåke, hantere og hjelpe barnet med å bruke FreeStyle Libre-systemet og tolke systemets verdier.


0 Comments | Steinar Larsen and 1 other like this.